GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Karaoğlanoğlu'ndaki durakta düzenleme yapıldı

Karaoğlanoğlu'ndaki durakta düzenleme yapıldı

Girne Belediyesi şehir içi mevcut otobüs güzergahlarını Türk Standartları Enstitüsü'nün belirlediği standartlara getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 13/10/15 13:19
okuma süresi: 2 dak.
Karaoğlanoğlu'ndaki durakta düzenleme yapıldı
A- A A+

Girne Belediyesi tarafından hazırlanan Trafik Master Planı kapsamında, şehir içi mevcut otobüs güzergahlarını Türk Standartları Enstitüsü'nün belirlediği standartlara getirmek amacıyla çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında geçtiğimiz gün Karaoğlanoğlu köy içinde bulunan bir durakta, iyileştirme çalışması yapıldı.

Durakların ve ceplerinin TSE'nin belirlediği genişlik ve uzunluğa getirilmesi amacıyla yapılan iyileştirme çalışmaları, önümüzdeki günlerde standart dışı diğer otobüs cepleri ve duraklarda da devam edecek.

Güngördü: Nüfusla beraber trafik yoğunluğu da artıyor

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yaşayan ve çalışan insan sayısı yanında araç sayısı da artan Girne'de trafiğin rahatlaması için Girne Belediyesi Trafik Master Plan ekibinin çalışmalarını ciddi bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Nidai Güngördü, trafikte akışın devamlılığının sağlanması ve yaşanan sorunların çözülmesi amacıyla bazı düzenlemelerin yapıldığını ifade etti.

Güngördü, yapılan düzenlemelerden dolayı artık toplu taşıma araç şoförlerinin daha rahat bir şekilde yolcu alıp bırakabileceklerini anlattı. Güngördü ayrıca trafikte yaşanan sorunların en aza indirgenmesi için, otobüs, minibüs ve dolmuş sürücülerinin durak yerlerinde durması, kısa bir süre beklemesi ve yolcuların da bu durakları kullanması gerektiğine dikkat çekti.

Kent genelinde daha önce mevcut duraklar elden geçirilip boyanırken, 4 yeni durak cebi ve 6 durak kabini hizmete konulmuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.