GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne Hasan Cafer İlkokulu'nda farkındalık etkinliği

Girne Hasan Cafer İlkokulu'nda farkındalık etkinliği

Girne Hasan Cafer İlkokulu'nda bugün (20 Kasım 2015) Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.

Yayın Tarihi: 20/11/15 15:37
okuma süresi: 1 dak.
Girne Hasan Cafer İlkokulu'nda farkındalık etkinliği
A- A A+

Girne Hasan Cafer İlkokulu'nda bugün (20 Kasım 2015) Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Girne Belediyesi katkılarıyla okul idaresi tarafından yapılan etkinlik, çocukların haklarını savunmak amacıyla; temiz bir doğa, sağlıklı yaşam, ilkyardım ve trafik konusunda farkındalık yaratmak için gerçekleştirildi.

Etkinliğe Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, sivil savunma ekipleri ve polis katıldı.

Etkinlikte öğrenciler, günün anlam ve önemine uygun şiir okuyup, şarkılar söyledi. Okul etrafında çöp toplayan öğrenciler, Girne Belediyesi tarafından verilen zeytin fidanlarının dikimini yaptı. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ağaç dikiminde öğrencilere yardımcı olup, zeytin hakkında bilgi verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.