GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ'de kan bağışı kampanyası düzenlendi

GAÜ'de kan bağışı kampanyası düzenlendi

Girne Ameirkan Üniversitesi'nin (GAÜ), Thalassemia Merkezi yararına organize ettiği kan bağışı kampanyası yoğun katılımla gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 21/11/15 16:29
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ'de kan bağışı kampanyası düzenlendi
A- A A+

Konuyla ilgili açıklama yapan Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kan Bankası yetkilileri Kuzey Kıbrıs'ta kayıtlı 200'den fazla Thalesemia hastasından, 150'sinin yaşamlarının idame ettirebilmek için düzenli kan almak zorunda olduklarını ayrıca kanser hastaları, trafik kazası yaralanmaları ve diğer hastalıklar için de kana ihtiyaç olduğunu belirterek kampanyayı düzenleyen Girne Amerikan Üniversitesine teşekkür etti.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Sağlık merkezinde düzenlenen kampanyaya GAÜ öğrencileri yanında akademik ve idari personelde yoğun ilgi gösterdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.