GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

KKTC Lions Kulüpleri ağaç dikti

KKTC Lions Kulüpleri ağaç dikti

Karaoğlanoğlu Mezarlığı'nda düzenlenen ağaç dikme etkinliğine 8 lions kulübü katıldı.

Yayın Tarihi: 22/11/15 14:17
okuma süresi: 2 dak.
KKTC Lions Kulüpleri ağaç dikti
A- A A+

Girne, Mağusa ve İskele'de faaliyet gösteren Lions Kulüpleri, bugün (22 Kasım 2015) Girne Belediyesi tarafından Karaoğlanoğlu Mezarlık Alanı'nda düzenlenen ağaç dikme etkinliğine katıldı. EtkinlikteGirne Vatan Lions, Girne Ada Lions, Girne Özgürada Lions, Girne Beşparmak Lions, Girne Akdeniz Lions, Mağusa Kale Lions, İskele Sahil Lions ve Mağusa Mesarya Lions kulüpleri hazır bulundu. Kulüp üyelerinin desteğiyle 500 Selvi ağacı dikildi.

Güngördü: Sivil toplum örgütlerine teşekkür

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü yaptığı açıklamada, Girne'de bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara ağaç dikmeyi sürdüreceklerini anlatarak yapılacak etkinliklerde sivil toplum örgütlerini her zaman aralarında görmek istediklerini aktardı. Güngördü, etkinliğe katkı koyan belediye çalışanları, vatandaşlar ve sivil toplum örgütü üyelerine teşekkür ederek, "Bu Pazar gününü yalnızca bize ayırmadınız, bugünü aynı zamanda gelecek nesillerin yeşil bir doğada yaşaması için ayırdınız. Bu hareket gelecek nesiller için en güzel mirastır" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.