GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi'nin ücretsiz İngilizce kursu kayıtları başladı

Girne Belediyesi'nin ücretsiz İngilizce kursu kayıtları başladı

Girne Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 18 yaş üstü genç ve yetişkinlere yönelik düzenlediği ve iki aydır süren ücretsiz İngilizce kursları için yeni kayıtlar başladı. Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, 7 Aralık 2015 Pazartesi yapılacak seviye tespit sınavı için başvurular alınmaya başlandı.

Yayın Tarihi: 23/11/15 08:59
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi'nin ücretsiz İngilizce kursu kayıtları başladı
A- A A+

Girne Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 18 yaş üstü genç ve yetişkinlere yönelik düzenlediği ve iki aydır devam eden İngilizce kursları için yoğun talep üzerine, kaçıranlar için ikinci fırsat veriliyor. Devam eden kurslara yeni kursiyerler alınacak.

Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, Girne Belediyesi sınırları dahilinde yaşayan yetişkinlere yönelik ücretsiz olarak düzenlenen kurslara yeni kayıt yaptırmak isteyenlerin 4 Aralık 2015 Cuma gününe kadar Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'ne başvuruda bulunabileceği, 0392 815 21 18- 147 numaralı telefondan konuyla ilgili bilgi alınıp kayıt yaptırılabileceği belirtildi.

Güngördü: "Kurslara yoğun talep, sevindirici"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, turizm kenti Girne'de yabancı dil, özellikle de İngilizce bilmenin önemini dikkate alarak belediyenin İngilizce kursları düzenlendiğini ve kursların yoğun talep ve memnuniyetle karşılandığını belirtti. İki ayı aşkın bir zamandır Anafartalar Lisesi'nde haftanın üç günü devam eden İngilizce kursları için halktan sürekli talep olduğunu ifade eden Güngördü, devam eden kurslara yeni kayıtlar almaya karar verdiklerini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.