GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Başbakan Kalyoncu, Girne 23 Nisan İlkokulu ile Anafartalar Lisesi'ni ziyaret etti

Başbakan Kalyoncu, Girne 23 Nisan İlkokulu ile Anafartalar Lisesi’ni ziyaret etti

Başbakan Ömer Kalyoncu, Öğretmenler Günü kapsamında bugün, çocukluğunda eğitim gördüğü; Girne 23 Nisan İlkokulu ile Anafartalar Lisesi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 24/11/15 13:35
okuma süresi: 2 dak.
Başbakan Kalyoncu, Girne 23 Nisan İlkokulu ile Anafartalar Lisesi’ni ziyaret etti
A- A A+

İlk olarak, ilkokulu okuduğu 23 Nisan İlkokulu'nu ardından da orta 1'inci sınıfa kadar öğrenim gördüğü Anafartalar Lisesi'ni ziyaret eden Başbakan Kalyoncu, öğretmenlerle sohbet ederek onların Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Başbakan Kalyoncu'ya 23 Nisan İlkokulu ziyaretinde Okul Müdürü Osman Fırat tarafından günün anısına 51 yıl önce çekilmiş, üzerinde resmi bulunan bir kupa hediye edildi.

KALYONCU: "AİLE VE ÖĞRETMENLER ÇOCUKLAR ÜZERİNDE ÖNEMLİ ETKİYE SAHİP"

Başbakan Ömer Kalyoncu, 23 Nisan İlkokulu'nu ziyaretinde basına yaptığı açıklamada, Öğretmenler Günü kapsamında bugün ilkokulu bitirdiği 23 Nisan'ı ardından da orta 1'inci sınıfa kadar okuduğu Anafartalar Lisesi'ni ziyaret ettiğini söyledi.

Gün kapsamında toplumun gündeminde; aile ve öğretmenlerin çocuklar üzerinde önemli bir etkiye sahip oldukları ve bugünün çok yönlü olarak kullanılması gerektiğine vurgu yapan Kalyoncu, bu etkinin sosyal yaşamın da katkısıyla daha ileriye taşınabileceğine dikkat çekti.

Konuşmasında okullar bölgesinde yaşana trafik yoğunluğuna da değinen Kalyoncu, trafik sıkışıklığının 23 Nisan İlkokulu'nda çok sayıda öğrencinin eğitim görmesinden kaynaklandığını belirterek, sorunun çözümü için yeni bir 'eş kardeş' okul yapılması gerektiğini vurguladı.

FIRAT: "OKUL OLARAK GURURLUYUZ"

23 Nisan İlkokulu Müdürü Osman Fırat da yaptığı kısa konuşmada, Başbakan Kalyoncu'nun da "23 Nisanlı" olduğunu belirterek, onun Başbakanlık makamına kadar yükselmesinden okul olarak gurur duyduklarını ifade etti.

Fırat, Başbakan Kalyoncu'ya günün anısına 51 yıl önce çekilmiş üzerinde resmi bulunan bir kupa takdim ettiklerini de söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.