GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

KTAMS ve Kamu-İş yarın Girne Kaza Mahkemesi'nde grev yapacak

KTAMS ve Kamu-İş yarın Girne Kaza Mahkemesi’nde grev yapacak

KTAMS ve KAMU-İŞ'in, yarın Girne Kaza Mahkemesi'nde odacı statüsünde çalışan üyeleri ile tam gün grev yapma kararı aldığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 24/11/15 13:37
okuma süresi: 1 dak.
KTAMS ve Kamu-İş yarın Girne Kaza Mahkemesi’nde grev yapacak
A- A A+

KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan tarafından yapılan açıklamada, hükümeti birçok kez uyarmalarına karşın Girne Kaza Mahkemesi'ne yeni atanan yargıçlara hizmet edecek odacı ihtiyacının karşılanmadığı ve şu an Girne Kaza Mahkemesi'nde ciddi anlamda personel eksikliği yaşanmaya başlandığı kaydedildi.

"Yaşanan bu sıkıntıları hükümetin gündemine taşımak ve yaşanan odacı eksikliğini gidermek adına sendikalarımız KTAMS ve KAMU-İŞ, 25 Kasım 2015 Çarşamba odacı statüsünde çalışan üyelerimiz ile tam gün grev yapma kararı almıştır" denilen açıklamada, yarın saat 10.00'da Girne Kaza Mahkemesi önünde konuyla ilgili basın açıklaması yapılacağı belirtildik.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.