GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ'den Sosyal Medya Yönetimi Sertifika programı

GAÜ'den Sosyal Medya Yönetimi Sertifika programı

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) Dijital Pazarlama & Sosyal Medya Uzmanı Hasan Tabakçı eğitmenliğinde toplam 16 saat olmak üzere, haftada 2 gün, 8'er saat sürecek "Sosyal Medya Yönetimi" sertifika programı düzenliyor.

Yayın Tarihi: 29/11/15 15:41
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ'den Sosyal Medya Yönetimi Sertifika programı
A- A A+

Sertifika Programı, katılımcıların Sosyal medyanın tanımı, kapsamı ve trendleri hakkında bilgilendirme, Sosyal medyanın kendileri ve çalışılan farklı kurumlar için önemini ve nasıl kullanılacağını anlamaları, Sosyal medya stratejileri hakkında becerilerini geliştirmeleri, Kurumsal projeler kapsamında sosyal medyanın nasıl kullanılacağını ve ne tür planlamalar yapılacağını öğrenmeleri ve bunların uygulanması konusunda eğitilmeleri, Sosyal medya ağlarının çalışmasını sağlayacak kaynaklarla ilgili bilgilenmeleri, Ölçme ve değerlendirme; bu alandaki uygulamalarda başarı sağlamanın yollarını öğrenmelerini amaçlıyor.

Eğitimin içeriği

*Sosyal medya nedir? Tarihsel gelişimi ve bugünkü durumu hakkında görsel-işitsel sunum.?

*Katılımcıların web ve sosyal medya trendleriyle ilgili deneyimlerinin soru ve cevap şeklinde aktarımı ve cevaplar bağlamında katılımcıların sosyal medya ile ilgili eksikliklerinin tespiti.?

*Sosyal medya ile geleneksel medyanın farkları nelerdir??

*Medyayı sosyal yapan nedir? Network ve paylaşımla ilgili bilgiler.?

*Sosyal medyanın kişisel ve kurumsal kullanımlar bağlamında avantajları nelerdir??

*Sosyal medyanın işletme ve pazarlama, iletişim, satış ve müşteri ilişkileri gibi alanlarla ilişkisi ve işlevselliği nedir??

*Sosyal medya neleri kapsar; farklı ülkelerde nasıl kullanılmaktadır??

*Sosyal medyanın iletişim stratejilerindeki yeri nedir ve kampanyalarda nasıl kullanılmaktadır??

*Sosyal medyadan örnekler: Twitter, Facebook, bloglar, mikro-bloglar, sosyal networking, tartışma site ve grupları, sosyal haberler, görsel dünyalar ve işitsel paylaşımlar, cep telefonu ile sosyal medya bağlantısı ve kullanımları vs.

*Sosyal medya planlamaları ve stratejileri üzerine sunum.?

*Örnek alıştırmalar; Facebook ve Twitter sitelerinin kişisel ve kurumsal kullanım uygulamaları.?

*Sosyal medyanın etkinliklerde kullanımı.?

*Sosyal medya ve kampanya uygulamaları, takım çalışmaları, sosyal medyanın seçilecek örnek kampanyalarda hedef kitleyi etkilemesi, dijital stratejiler ve sosyal medya vizyonunun geliştirilerek kullanılması.?

*Soru ve cevaplar.

Eğitim ücreti olarak 400 TL alınacak program sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara sertifika, değir katılımcılara ise katılım belgesi verilecek.

GAÜ öğrencileri ve personele ise özel indirim uygulanacak.

GAÜ-SEM'in Özel Eğitim programı konusunda bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenlerin şu adrese başvurmaları gerekiyor.

Girne Amerikan Üniversitesi, Girne Kampüsü. Tel: +90 (392) 650 20 11 ext: 1619

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.