GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi, Doğanköy ve Zeytinlik şubelerinde vezne işlemleri başlattı

Girne Belediyesi, Doğanköy ve Zeytinlik şubelerinde vezne işlemleri başlattı

Girne Belediyesi Doğanköy ve Zeytinlik Şubelerinde de vezne işlemleri başlattı. Vatandaşlar bu şubelerden de elektronik kartlı su sayacı kontör yükleme ve kart tanımlama işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Yayın Tarihi: 01/12/15 15:02
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi, Doğanköy ve Zeytinlik şubelerinde vezne işlemleri başlattı
A- A A+

Girne Belediyesi Baldöken otoparkı, Karaoğlanoğlu şubesi ve Terminal şubesinden sonra Doğanköy ve Zeytinlik şubelerinde de vezne işlemleri başlattı. Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatandaşların bu şubelerden de elektronik kartlı su sayacı kontör yükleme ve kart tanımlama işlemlerini gerçekleştirebileceği belirtildi.

Yapılan açıklamada, akıllı sayaç konusunda herhangi bir sorun yaşan vatandaşların ise Terminal şubesindeki tamir merkezine başvurabilecekleri kaydedildi.

Güngördü: "Hizmeti vatandaşın ayağına götürüyoruz"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, vatandaşların Doğanköy ve Zeytinlik muhtarlıkları yanında bulunan şubelerde de vezne işlemlerini gerçekleştirebileceklerini ve bu bölgede yaşayan vatandaşların elektronik kartlı su sayacı kontör yükleme, kart tanımlama işlemleri için merkeze gelmek zorunda kalmayacaklarını ifade etti. Böylelikle hem Girne Belediyesi Merkez binasında yaşanan yoğunluğu azaltıp halka daha kaliteli bir hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Güngördü, aynı zamanda hizmeti vatandaşın ayağına kadar götürerek onlara kolaylık sağlamak istediklerini belirtti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.