GİRNE
okuma süresi: 4 dak.

Tel-Sen: "Eylem Ateşi Girne'de"

Tel-Sen: “Eylem Ateşi Girne’de”

Telekomünikasyon Dairesinde örgütlü bulunan Tel-Sen'in kararlılıkla sürdürdüğü eylemler devam ediyor. Hatırlanacağı gibi Lefkoşa'da başlayan eylemler Mağusa'da devam etmişti. Şimdi sıra Girne'de.

Yayın Tarihi: 27/01/16 11:38
okuma süresi: 4 dak.
Tel-Sen: “Eylem Ateşi Girne’de”
A- A A+

Tel-Sen Perşembe günü saat 08:00 ile 10:00 saatleri arasında Girne Telekomünikasyon Dairesi önünde pankartlı protesto eylemi gerçekleştirecek ve saat 09:00 da daire önünde basın açıklaması yapacaktır.

Tel-Sen Telekomünikasyon Dairesinin ne özelleştirilmesine ne de adı özelleştirme olmayan ancak özelleştirmeden hiçbir farkı olmayacak bir başka uygulamaya tabi tutulmasına müsaade etmeme adına verdiği mücadelede de Telekomünikasyon Dairesi ile ilgili karanlık ortamlar yaratılmasına, kapalı kapılar ardında kararlar üretilmesine, kendi toplumsal varlıklarımızla ilgili bir başka ülkede nasıl kurulmuş ne faaliyet yaptığı belli olmayan şirketlerin fikir üretmesine de karşı durmaya devam etme kararlılığındadır.

Eylemlerimize çalışanların sendikanın yanında dimdik duruşları ile destek olması özelleştirme başta olmak üzere Telekomünikasyon Dairesinin sürdürülebilir bir yapıya kavuşması, halka kaliteli hizmet götürülmesi, çalışanların kadrolarının revizesinin, geçicilerin kadrolanmasının ve çalışanların sağlıklı ortamlarda sağlıklı koşullarda çalışmasının sağlanması yönünde verdiğimiz mücadelede sabrımızı ve kararlılığımızı sınamaya çalışanlara tokat gibi cevaptır.

'Nasıl bir Telekomünikasyon Dairesi?' sorusunun cevabı Bakanlığa iletildi Bakanlığın cevabını beklenmektedir…

Tel-Sen dün Ulaştırma Bakanlığı'na 'nasıl bir Telekomünikasyon Dairesi?' sorusunun cevabını içeren önerisini verdi.

Telekomünikasyon Dairesinde birbirini tamamlayan küçük yatırımlarla işlevsel kabiliyeti artırılabilinir, sürdürülebilir ve hesap verebilir bir yapıya kavuşturulabilinir, halka verilen hizmetler aksamadan kaliteli bir şekilde verilebilinir, hizmet verilemeyen bölgelere kaliteli hizmet çok çabuk ulaştırılabilinir, hazineye sağlanan katkı yeni uygulamalarla artırabilinir. Bütün bunlar nasıl bir Telekomünikasyon Dairesi sorusunun içerisinde yer almaktadır.

Tel-Sen kendi üzerine düşen çalışmayı daha önce de yapmış gerek bakanlığa gerekse siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin bilgisine böyle bir çalışmayı sunmuştu, dünde Bakanlığa buna benzer bir çalışmayı sundu ve Bakanlığın cevabı beklemektedir.

UBP ayni UBP, CTP hayal kırıklığı yaşatmaktadır…

Hükümetin birçok konuda olduğu gibi kendi özelimizde de Telekomünikasyon Dairesi konusundaki eğilimine baktığımızda UBP'nin ayni UBP olduğunu görmekte CTP'de ise hayal kırıklıkları yaşamaktayız.

UBP'nin politikalarına karşı gerek meydanlarda gerekse eylem çadırlarımızın önünde bizimle yer alan CTP'ye baktığımızda, iktidara gelince farklı eğilimlere bürünmesi özellikle Telekomünikasyon Dairesine ayrılan mahalli projeler kaynağına para konulmaması konusu başta olmak üzere bizlerde büyük hayal kırıklığı yaşanmasına sebep olmuştur.

Bilinmesini isteriz ki Tel-Sen, kimin yönettiğine değil nasıl yönettiğine bakarak düşüncelerini ortaya koyan bir sendikadır ve son zamanlarda kimin nasıl yönettiği bağlamında yaşadığı büyük hayal kırıklıkları söz konusudur.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.