GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Karaoğlanoğlu Caddesi üzerindeki çember projesi devam ediyor

Karaoğlanoğlu Caddesi üzerindeki çember projesi devam ediyor

Girne Belediyesi, hazırlanan Ulaşım Master Planı kapsamında Karaoğlanoğlu Caddesi üzerindeki çember çalışmalarına devam ediyor. Yol içi refüjler ve yolun kuzey kısmının bordürleme çalışmaları sürüyor.

Yayın Tarihi: 29/01/16 12:27
okuma süresi: 2 dak.
Karaoğlanoğlu Caddesi üzerindeki çember projesi devam ediyor
A- A A+

Girne Belediyesi, hazırlanan Ulaşım Master Planı kapsamında Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde yapılması öngörülen dört çemberden birinin yapımının tamamlanmasının ardından yol içi refüjler ve yolun kuzey kısmının bordürleme çalışmaları devam ediyor.

Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamada, inşaatı devam eden Girne Amerikan Üniversitesi'ne ait hastane de göz önünde bulundurularak, okul, restoran, yapı market ve mağazaların da üzerinde bulunduğu yol güvenliğinin sağlaması ve yoğun trafik akışının rahatlatılmasını sağlayacak çember projesinin kısa bir süre sonra tamamlanacağı belirtildi.
Bu yolu kullanan sürücülerin yoldaki çalışmalar nedeniyle dikkatli olması çağrısında bulunuldu.

Güngördü: "Çalışmalar yol genişletmesi ve asfaltlama işleriyle devam edecek"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne'deki trafiği rahatlatmak amacıyla tamamlanan Ulaşım Master Plan çerçevesinde çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde de trafiğin rahatlatılması, olası trafik kazalarının önlenmesi ve önümüzdeki süreçte bölgede hastane açılmasından sonra doğabilecek trafik yoğunluğu nedeniyle buraya çember yapma çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Güngördü, çalışmalar süresince sürücülerin bölgedeki trafik işaret ve işaretçilerine uyması gerektiğine de dikkat çekti. Güngördü, önümüzdeki günlerde de yolun genişletilmesi ve asfalt çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.