GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Girne Vatan Lions Kulübü'nden anlamlı ziyaret

Girne Vatan Lions Kulübü'nden anlamlı ziyaret

Girne Vatan Lions Kulübü, Girne Belediye Başkanını ziyaret etti ve sokak köpeklerine verilmesi için kuru mama bağışında bulundu.

Yayın Tarihi: 29/01/16 15:15
okuma süresi: 3 dak.
Girne Vatan Lions Kulübü'nden anlamlı ziyaret
A- A A+

Girne Vatan Lions Kulübü, 2016 yılının ilk ziyaretini Girne Belediyesi'ne gerçekleştirdi ve sokak köpekleriyle ilgili kentteki beslenme noktalarında ve geçici barınakta kullanılması amacıyla 50 kilo kuru mama bağışında bulundu.

Nasıfoğlu: Katkı koymak istiyoruz

Girne Vatan Lions Kulübü Başkanı Gülderen Nasıfoğlu ziyarette yaptığı konuşmada Girne Belediyesi'nin gerçekleştirdiği etkinliklere 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da katkı koymak istediklerini söyledi. Gülderen Nasıfoğlu, ağaç dikme etkinliğinin yanında sosyal ve kültürel etkinliklerde de belediyeyle birlikte çalışma yapabileceklerini belirtti. Nasıfoğlu, geçici olarak oluşturulan hayvan barınağı ve sürekli kentte bulunan beslenme noktalarında kullanılması için acil olarak 50 kilo kuru mama yardımı yaptıklarını belirterek, yardımların düzenli bir şekilde devam edeceğini kaydetti.

Güngördü: Sivil toplum örgütleri önemli

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ise sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekerek, yapılacak olan çalışmalarda karşılıklı işbirliğinin süreceğini ifade etti. Nidai Güngördü, kulübün yapacağı etkinliklere katkı koyacaklarını belirterek, kendilerinin yapacağı etkinliklerde de kulübü her zaman yanlarında görmek istediklerini kaydetti. Güngördü, kuru mama yardımından dolayı kulüp üyelerine teşekkürlerini sundu.

Soyel: Yardımlarınızı bekliyoruz

Girne Vatan Lions Kulübü Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye yaptığı ziyaretin yanı sıra, sokak hayvanlarının beslenmesinde kullanılması amacıyla Girne Belediyesi Sağlık Şube Amiri Naile Soyel'e kuru mamaları teslim etti.

Sağlık şubesi amiri Naile Soyel, geçici barınak ve kent genelindeki besleme noktaları için yaptıkları çağrıya kulübün kuru mama yardımı yaparak destek verdiğini belirtti. Duyarlı davranıştan dolayı kulüp üyelerine teşekkür eden Soyel, yapılan girişimin diğer derneklere de örnek olmasını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.