GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de akılalmaz olay; darp etti, saçlarını yoldu, tecavüze kalkıştı

Girne'de akılalmaz olay; darp etti, saçlarını yoldu, tecavüze kalkıştı

Girne'de dün akşam saatlerinde Nijerya uyruklu üniversite öğrencisi 22 yaşındaki genç kadın hayatının en büyük şokunu yaşadı. Darp edildi, saçları koparıldı, ilişkiye zorlandı...

Yayın Tarihi: 15/03/16 08:33
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de akılalmaz olay; darp etti, saçlarını yoldu, tecavüze kalkıştı
A- A A+
Girne'de dün akşam saatlerinde yaşanan olay Nijerya uyruklu üniversite öğrencisi kadının Girne Amerikan Üniversitesi'ne gitmek için otostop çekmesi ile meydana geldi. Genç kadın M.A isimli bir adamın aracına bindi ve saldırıya uğradı.

M.A Karaoğlanoğlu Çin Pazarı civarına gelince aniden aracını boş araziye çevirdi. İddialara göre genç kadına cinsel ilişki teklif eden M.A hayır cevabı aldı. M.A'nın ısrarcı tavırları üzerine genç kadın araçtan inerek anayola koşmaya başladı. Ancak M.A yola çıkmak üzere olan kadını saçlarından yakalayıp sürükledi.

Bu esnada kadının saçlarının bir kısmı koptu ve genç kadın yere yığıldı.

Vatandaşların olayı görüp, müdehale etmesi ve polisi aramasıyla saldırgan yakalanırken, sinir krizi geçiren kadın hastaneye kaldırıldı.

Genç kadına tecavüz etmeye çalıştığı öne sürülen zanlının bugün tutuklama talebi ile Girne'de mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Star Kıbrıs - Suna Erden

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.