GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de korkunç kaza!

Girne'de korkunç kaza!

Girne-Alsancak Çevre Yolu'nda, araç sürücüsünün aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu bu sabah saat 06:55 sularında trafik kazası meydana geldi.

Yayın Tarihi: 19/03/16 10:55
okuma süresi: 1 dak.
Girne'de korkunç kaza!
A- A A+

Sabah saat 06:55 sularında Girne-Alsancak Çevre Yolu'nda, Girne istikametine doğru seyreden Cemre Altunbaş (E-25) yönetimindeki NJ 384 plakalı Nissan marka salon araç sürücüsü aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu Karmi Çemberine'ne girdiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp kaldırım taşlarına çarparak takla attı.

Kaza sonucunda konu araçta yolcu olarak bulunan Lefkoşa'da sakin Hüner Coşkunsu (K-48) Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'ne kaldırılarak acil serviste yapılan ilk yardım tedavisinin ardından ambulans ile Lefkoşa Hastanesi'ne sevk edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.