GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi 10 adet araç ve ekipman satın aldı

Girne Belediyesi 10 adet araç ve ekipman satın aldı

Girne Belediyesi, kent halkına daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla, yeni ve kullanılmış toplam 10 adet araç ve ekipman satın aldı.

Yayın Tarihi: 24/03/16 11:59
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi 10 adet araç ve ekipman satın aldı
A- A A+

2 çöp kamyonu, 3 damperli kamyonet, 2 van, 1 lift ve 2 adet elde süpürme makinesinden oluşan ve belediyenin; park-bahçe, su, elektrik, çöp, temizlik ve bayındırlık birimlerinde kullanılacak araçlar, toplam 857 bin TL'ye mal oldu.

Araç devir teslimi için bugün Girne Baldöken Oto Parkı'nda tören düzenlendi.

Törende Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Murat Machinery Ltd. Direktörü Şaban Emre tarafından araçlar Girne Belediyesi'ne teslim edildi.

Törene, Girne Belediyesi Temizlik İşleri Şubesi yetkilileri ve bazı belediye meclis üyeleri ile personel de katıldı.

GÜNGÖRDÜ: "HİZMET KALİTESİNİN YÜKSELTİLEBİLMESİ İÇİN İNSAN GÜCÜ YANINDA ARAÇ VE EKİPMANLARA İHTİYAÇ VAR"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü yaptığı konuşmada, kentte hizmet kalitesinin yükseltilebilmesi için insan gücü yanında araç ve ekipmanlara ihtiyaç olduğunu belirterek, bu kapsamda göreve geldiklerinden beri belirli aralıklarla belediyeye araç ve ekipman alımı gerçekleştirmekte olduklarını kaydetti.

"Hizmet kalitesinin daha yukarılara çekilebilmesi için toplam 8 araç satın almış bulunuyoruz. Araçlar herhangi bir kurum kuruluşun maddi desteği olmadan kendi öz kaynaklarımızla satın alınmıştır" diyen Güngördü, araçların satın alınmasına destek ve katkı koyan belediye meclis ve ihale komisyonu üyelerine teşekkür etti.

Güngördü, 2 adet sıfır kilometre çöp kamyonundan bir tanesinin çarşı, ikincisinin şehir içi ve diğer araç ve ekipmanların da belediyenin park-bahçe, su, elektrik, çöp, temizlik ve bayındırlık birimlerinde kullanılacağını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.