GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Sokak köpekleri kısırlaştırılacak

Sokak köpekleri kısırlaştırılacak

Girne Belediyesi, sahipsiz sokak köpeklerinin kısırlaştırılması amacıyla Veteriner Hekimler Birliği ile işbirliği yapacak.

Yayın Tarihi: 07/04/16 15:11
okuma süresi: 1 dak.
Sokak köpekleri kısırlaştırılacak
A- A A+

Girne Belediyesi, kent genelinde denetimsiz bir şekilde çoğalarak çevreyi olumsuz etkileyen sahipsiz sokak köpekleriyle ilgili Veteriner Hekimler Birliği ile işbirliği yapıyor.

Girne Belediyesi, sahipsiz sokak köpeklerinin nüfusunun denetim altına alınması için Veteriner Hekimler Birliği ile köpeklerin kısırlaştırılması konusunda protokol imzalayacak. Girne Belediyesi'nde 8 Nisan 2016 tarihinde saat 12:00 gerçekleşecek imza törenine Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ile Veteriner Hekimler Birliği Başkanı Umut Sayılı imza koyacak. Protokol kapsamında 100 sokak köpeği kısırlaştırılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.