GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de Dünya Kültür Mirası günü kutlandı

Girne’de Dünya Kültür Mirası günü kutlandı

Girne'de 18 Nisan'da tüm dünyada ICOMOS (International Council on Monuments and Sites) örgütünün öncülüğünde kutlanan "World Heritage Day (Dünya Kültür Mirası Günü'nü nedeniyle, kentin çeşitli noktalarına pankart asıldı.

Yayın Tarihi: 18/04/16 15:27
okuma süresi: 1 dak.
Girne’de Dünya Kültür Mirası günü kutlandı
A- A A+
Girne'de 18 Nisan'da tüm dünyada ICOMOS (International Council on Monuments and Sites) örgütünün öncülüğünde kutlanan "World Heritage Day (Dünya Kültür Mirası Günü'nü nedeniyle, kentin çeşitli noktalarına pankart asıldı. Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, gün nedeniyle Girne Belediyesi'yle Kıbrıs'ta kültür ve doğal varlıkların korunması için Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rumlardan oluşan inisiyatif Europa Nostra Cyprus, Creative Europe ve Doğu Akdeniz Üniversitesi ile işbirliğinde hazırlanan pankartların kentin çeşitli noktalarına asıldığı belirtildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, insanların ortak mirası olan doğal ve kültürel varlıkların korunması gerektiğini söyleyerek, bu özel günde bu konuda toplum bilincini artırmak ve farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.