GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Kaymakamı Envergil'den Alsancak Belediyesi Başkanı Ataser'e: "Git de kurs al"

Girne Kaymakamı Envergil'den Alsancak Belediyesi Başkanı Ataser'e: "Git de kurs al"

Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, dün Kıbrıs Postası'nda yayımlanan Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser'in "kaymakamı kıyak çekmekle" suçlayan açıklaması ardından Başkanın bölgede "izinsiz inşaatın başını çeken kişi olduğunu" iddia ederek "hem suçlu hem güçlü" dedi ve ekledi "Sanırım seçimi kazanmak yetmiyor. Anlaşılan İçişleri Bakanlığı seçilen Belediye Başkanlarına bir de kurs vermeli" diye çıkıştı.Envergil, Başkan Ataser'in izinsiz bir sürü iş yaptığını bunlar arasında ailesine ait bina ve işler olduğunu da ifade etti.

Yayın Tarihi: 16/05/16 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Girne Kaymakamı Envergil'den Alsancak Belediyesi Başkanı Ataser'e: "Git de kurs al"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, dün Kıbrıs Postası'nda yayımlanan Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser'in "kaymakamı kıyak çekmekle" suçlayan açıklaması ardından Başkanın bölgede "izinsiz inşaatın başını çeken kişi olduğunu" iddia ederek "hem suçlu hem güçlü" dedi ve ekledi "Sanırım seçimi kazanmak yetmiyor. Anlaşılan İçişleri Bakanlığı seçilen Belediye Başkanlarına bir de kurs vermeli" diye çıkıştı.

Öte yandan Kaymakam Envergil, Başkan Atasever'in izinsiz bir sürü iş yaptığını bunlar arasında ailesine ait bina ve işler olduğunu da ifade etti.

Kıbrıs Postası'na konuşan Kaymakam Mehmet Envergil, Belediye Başkanı Fırat Ataser'in Kaymakam partizanca muamele ediyor' iddialarını kesin bir dille reddetti.

Kaymakamın 'kıyak çektiğini' ifade eden Belediye Başkanı Atasever, Girne Kaymakamlığı ile birlikte yürüttükleri kaçak inşaatları engelleme denetimlerinde, bir inşaatı yasalara uygun olmamasına rağmen Girne Kaymakamı Mehmet Envergil'in girişimleri ile mühürleyemediklerini iddia etmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.