GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ İletişim Fakültesi, hayat çocuklar ile renkli projesi kapsamında, kermes düzenledi

GAÜ İletişim Fakültesi, hayat çocuklar ile renkli projesi kapsamında, kermes düzenledi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), İletişim Fakültesi öğrencileri ve Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) işbirliğinde düzenlenen "Hayat Çocuklar ile Renkli" Sosyal Sorumluluk projesi, 19. Haftasında GAÜ kampüsünde kermes düzenledi.

Yayın Tarihi: 22/05/16 14:18
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ İletişim Fakültesi, hayat çocuklar ile renkli projesi kapsamında, kermes düzenledi
A- A A+

GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk projesi, 19. hafta etkinliği kapsamında, GAÜ kampüsünde düzenlenen kermes, akademik kadro ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Kermeste öğrenciler, kendilerinin hazırladıkları yiyecek ve el işlerini sergileyerek, satıştan elde edilen gelir ile Arabahmet bölgesindeki çocukların temel ihtiyaçlarını karşılayacaklar.

GAÜ Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi, Bölüm Başkanı, Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, İletişim fakültesi öğrencilerinin kermeste elde ettikleri gelir ile, yaz boyunca Arabahmet bölgesindeki çocukların mutlu bir yaz tatili geçirmeleri için oyuncaklar ve eğitici malzemeler alınacağını belirtti. Dikmen, projenin 19.haftasını, eksiksiz, düzenli, disiplin içerisinde ve sorumluluk ile, derslerden öte, sevgi ile gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getirerek, proje kapsamında yer alan tüm öğrencilerine sonsuz teşekkürlerini iletti. Dikmen, projenin, yaz döneminde ve bir sonraki dönemde de yeni öğrenciler ile devam edeceğini belirterek, projenin sonuçları karşında tüm öğrencileri ile gurur duyduğunu kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.