GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Ombudsman Dizdarlı: "Yasaya ve tüzüğe aykırılık görülüyor"

Ombudsman Dizdarlı: "Yasaya ve tüzüğe aykırılık görülüyor"

Girne Antik Limanı'ndaki Turizm Bakanlığı Ofisi'nin bir kısmının ve limanın ana girişi ile geçidin kullanım hakkının, geçtiğimiz dönemin Turizm Bakanlığı Müsteşarı Kemal Deniz Dana'nın imzası ile bir şahsa verilmesi konusunu Ombudsman ele aldı. Ombudsman Emine Dizdarlı, söz konusu bina ile ilgili görüşünü Turizm Bakanlığı'na ilettiğini belirterek "İlk etapta yasaya ve tüzüğe aykırılık görülmektedir" dedi.

Yayın Tarihi: 25/05/16 09:15
okuma süresi: 1 dak.
Ombudsman Dizdarlı: "Yasaya ve tüzüğe aykırılık görülüyor"
A- A A+

Girne Antik Limanı'ndaki Turizm Bakanlığı Ofisi'nin bir kısmının ve limanın ana girişi ile geçidin kullanım hakkının, geçtiğimiz dönemin Turizm Bakanlığı Müsteşarı Kemal Deniz Dana'nın imzası ile bir şahsa verilmesi konusunu Ombudsman Emine Dizdarlı ele aldı.

Yenidüzen Gazetesi muhabiri Meltem Sonay'a konuşan Dizdarlı, sözleşmede imzası bulunan Müsteşar Kemal Deniz Dana'nın 'kiralama' olmadığına dair farklı bir iddiası olduğunu ve Dana'nın kendisine bizzat görüşme isteğini ilettiğini kaydetti.

Müsteşar Kemal Deniz Dana ile bugün görüşeceğini de ifade eden Dizdarlı konunun netleşeceğini anlattı.

Dizdarlı, söz konusu bina ile ilgili görüşünü Turizm Bakanlığı'na ilettiğini belirterek "İlk etapta yasaya ve tüzüğe aykırılık görülmektedir" dedi.

İlgili haber:

Girne Yat Limanı'nda peşkeş iddiası: "Kiralanan alan kadar alan bedava verildi!"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.