GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

6.Girne Kültür Sanat Günleri Şebnem Ferah konseriyle başladı

6.Girne Kültür Sanat Günleri Şebnem Ferah konseriyle başladı

Girne Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Girne Kültür Sanat Günleri, dün akşam Girne Amfi Tiyatro'da düzenlenen Şebnem Ferah konseriyle başladı.

Yayın Tarihi: 25/05/16 12:59
okuma süresi: 2 dak.
6.Girne Kültür Sanat Günleri Şebnem Ferah konseriyle başladı
A- A A+

Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin sevilen rock müzik sanatçısı Şebnem Ferah, 6. Girne Kültür Sanat Günleri çerçevesinde dün akşam Girne Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen konserinde, 2 saati aşkın bir süre sahnede kalarak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konsere gelen 3 binden fazla izleyici, Şebnem Ferah'ın söylediği şarkılara eşlik etti.

GÜNGÖRDÜ: "TARİHİ BİR GECE YAŞADIK"

Girne Belediye Belediye Başkanı Nidai Güngördü konserde yaptığı konuşmasında, 6. Girne Kültür Sanat Günleri'nin açılışını ülkemizde büyük ilgi gören Şebnem Ferah ile yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Nidai Güngördü, Girne Amfi Tiyatro'nun tamamen dolarak tarihi bir gece yaşadığını belirterek, kültür ve sanatı barış, sevgi ve dostlukla birleştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Güngördü, sanatçı Şebnem Ferah'a katılımından dolayı konsere gelen seyirciler ve Girne Belediye Meclisi adına teşekkür ederek, plaket ve çiçek takdim etti.

FERAH: "BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM"

Şebnem Ferah ise "Böyle bir gecede, böyle güzel insanlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.