GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Grup Gündoğarken'den yarın akşam Girne'de halk konseri

Grup Gündoğarken'den yarın akşam Girne'de halk konseri

Girne Belediyesi'nin düzenlediği 6'ıncı Girne Kültür Sanat Günleri yarın akşam (21 Haziran 2016 Salı) Grup Gündoğarken konseriyle devam ediyor.

Yayın Tarihi: 20/06/16 13:25
okuma süresi: 1 dak.
Grup Gündoğarken'den yarın akşam Girne'de halk konseri
A- A A+
Girne Belediyesi'nin düzenlediği 6'ıncı Girne Kültür Sanat Günleri yarın akşam (21 Haziran 2016 Salı) Grup Gündoğarken konseriyle devam ediyor. Sevilen gruplardan Grup Gündoğarken, saat 21:00'de Ramadan Cemil Meydanı'nda ücretsiz, halka açık konser veriyor. "Ellerimde çiçekler", "Gibi gibiyim", "Gördüğüme sevindim" gibi dillerden düşmeyen şarkıları seslendiren grup, Girne'de unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

Girne Belediyesi'nden verilen bilgide, 6'ıncı Girne Kültür Sanat Günleri, 23 Haziran 2016 Perşembe akşamı saat 21:00'de, Girne Amfi Tiyatro'da, Lefkoşa Belediye Tiyatrosu ve Lefkoşa Belediye Orkestrası'nın birlikteliğinde sahneleyeceği Bozan Oratoryosu'yla devam edecek. Daha önce sahnelendiği Lefkoşa ve Beyarmudu'nda büyük bir coşku ile ayakta alkışlanan Bozan Oratoryosu'na da girişin ücretsiz olduğu kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.