GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

"Kanat İzlerim" sergisi açıldı

"Kanat İzlerim" sergisi açıldı

Sanatçı Tümay Güneş Tartar'ın "Kanat İzlerim" isimli İllüstratif İllüzyon Karma Medya Sergisi düzenlenen törenle ziyarete açıldı.

Yayın Tarihi: 22/06/16 11:47
okuma süresi: 2 dak.
"Kanat İzlerim" sergisi açıldı
A- A A+
Girne Belediyesi katkılarıyla sanatçı Tümay Güneş Tartar'ın "Kanat İzlerim" isimli İllüstratif İllüzyon Karma Medya Sergisi, dün (21 Haziran 2016) Girne Halk Kütüphanesi Ziya Rızkı Sergi Salonu'nda düzenlenen törenle sanatseverlerin ziyaretine açıldı. Açılış törenine Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Belediyesi meclis üyeleri Ayşe Karalıgil ve Ziya Egemen Sencer, Karaman Mahallesi Muhtarı Saadet Cibo, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Sergi, 21 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Güngördü: Sergiyi herkes ziyaret etmeli

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü sergide yaptığı konuşmasında, toplumun gelişmesi için kültürel ve sanatsal etkinliklerin artması gerektiğine dikkat çekti. Nidai Güngördü, belediyenin imkanları dahilinde büyük önem verdikleri kültür ve sanat etkinliklerine katkı koymaya çalıştığını belirterek, herkesin mutlaka Tümay Güneş Tartar'ın "Kanat İzlerim" isimli İllüstratif İllüzyon Karma Medya Sergisi'ni ziyaret etmesi gerektiğini söyledi.

Tartar: Yurtdışındaki ilk sergim

Tümay Güneş Tartar ise konuşmasında yurtdışında ilk kez sergi açtığını belirterek, serginin gerçekleşmesi için katkı koyan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, belediye meclis üyeleri ve çalışanlara teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.