GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Gündoğarken muhteşem bir konser verdi

Gündoğarken muhteşem bir konser verdi

Türkiye'nin sevilen müzik gruplarından Gündoğarken, Girne Ramadan Cemil Meydanı'nda unutulmaz bir gece yaşattı.

Yayın Tarihi: 22/06/16 11:50
okuma süresi: 2 dak.
Gündoğarken muhteşem bir konser verdi
A- A A+
Girne Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz boyunca sürecek olan 6. Girne Kültür ve Sanat Günleri'nin dördüncü konseri, dün akşam (21 Haziran 2016) Girne Ramadan Cemil Meydanında gerçekleşti.

Türkiye'nin sevilen müzik gruplarından Gündoğarken, meydanda kurulan platformda şarkılarını söyleyerek, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Gündoğarken, halka açık ücretsiz olarak yapılan konserde, "Ellerimde çiçekler", "Gibi gibiyim", "Gördüğüme sevindim" gibi unutulmayan şarkıları seslendirdi. Konserde ayrıca iki seyirci sahneye çıkarak Mağusa Limanı isimli şarkıyı grupla birlikte söyledi.

Güngördü: Ateşin sıcaklığı kalbimizde

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konserdeki konuşmasında, bu yıl yapılan etkinliklerin ana temasının "Barış" olduğuna dikkat çekerek, kültür ve sanatı barış, sevgi ve dostlukla birleştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Nidai Güngördü, Güney Kıbrıs'ta günlerdir yanan ağaçlardan ve hayatını kaybeden itfaiyecilerden dolayı son derece üzgün olduğunu belirterek, ateşin sıcaklığını kalbinde hissettiğini dile getirdi.

Güngördü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye'nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimine yardım çağrısında bulunduğunu ifade ederek, yapılan bu çağrının geri çevrilmemesi ve derhal yangına müdahale edilmesini arzuladığını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.