GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Stage School izleyenleri büyüledi

GAÜ Stage School izleyenleri büyüledi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde bulunan ve sanatın değerlerini gün yüzüne çıkaran Stage School, her yıl gelenekesel olarak düzenlediği Gala Gecesi'nin bu yıl 9.'sunu gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 26/06/16 15:21
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Stage School izleyenleri büyüledi
A- A A+

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall'de gerçekleşen gala gecesine, GAÜ üst düzey yöneticileri, akademik ve idari kadrosu, Okullar grubu yönetici ve öğretmenleri, öğrenci velileri, öğrenciler ve sanat severler yoğun ilgi gösterdi.



GAÜ Stage School tarafından bu yıl 9.'su düzenlenen ve başta GAÜ Okullar Grubu öğrencileri olmak üzere, diğer ilk, orta ve lise öğrencilerinin yer aldığı performanslar ayakta alkışlandı. Bu yıl Stage School bünyesinde Moskova'dan geceye dahil olan Alina, programa renk katan isimler arasında boy gösterdi. Stage School eğitmenlerinin bu yıl uluslararası vizyon çerçevesinde hazırlamış oldukları "Dünya Turu" başlıklı konsept çerçevesinde şovlarını gerçekleştiren öğrenciler, farklı ülkelere ait yöresel dansları günümüze uyarlayarak muhteşem bir görsel şölen yaşattılar.

Gecenin sonunda final dansı ile tüm öğrenciler sahnede yerini alırken Stage School kurucularından Tomur Akpınar, şovu hazırlayan hocalara ve eğitmenlere teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Veliler öğrencilerin performanslarını büyük bir ilgi ile takip ederken, gecenin sonunda sahnede bulunan Stage School hocalarını ayakta alkışladılar.

Konuyla ilgili GAÜ'den yapılan açıklamada, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Stage School gala gecesinin bu yılda 100'ün üzerinde öğrencinin katılımı ile gerçekleştiği belirtilerek, yıl boyunca aldıkları eğitiminin sonucunda dansçıların tüm hünerlerini sergileyerek izleyenleri büyülediği ifade edildi. Ayrıca, yine her yıl geleneksel olarak gerçekleşen GAÜ Sahne Sanatları Yüksekokulu Dans Akademisi öğrencileri tarafından sergilenecek şovlarının, bu yıl 15 Temmuz 2016 Cuma günü GAÜ'de gerçekleşeceği vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.