GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Kurucu Rektörü Akpınar, Amerika'da temaslarını sürdürüyor

GAÜ Kurucu Rektörü Akpınar, Amerika'da temaslarını sürdürüyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, gerçekleştirmiş olduğu Amerika ziyareti ile, mevcut bulunan ABD yapılanmasının büyümesi yönünde yeni anlaşmalara imza attı.

Yayın Tarihi: 26/06/16 16:50
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Kurucu Rektörü Akpınar, Amerika'da temaslarını sürdürüyor
A- A A+

GAÜ'den verilen bilgiye göre, Akpınar ilk olarak GAÜ'nün ABD'de bulunan Washington DC kampüsünde değişim yönünde önemli adımlar attıklarını belirterek, yeni görevlendirme ile ABD yapılanmasının başına Prof. Dr. B. Davis'in geldiğini belirtti. Akpınar, Washington DC ile sınırlı kalmayacağını belirttiği GAÜ Amerika yapılanmasının yeni yapılan anlaşmalar ile Colorado, Vancouver, Atlanta ve Massachusetts'in de GAÜ'nün Amerika yapılanmasına dahil olduğunu vurguladı.

Akpınar ayrıca, GAÜ'nün uluslararası yapılanması hakkında da bilgi vererek, bugün sahip oldukları uluslararası 7 kampüs'ten Sri Lanka kampüsü ile ilgili geçtiğimiz günlerde önemli adımlar atıklarını, 2017 yılında mevcut yapının daha da güçlenerek yeni akademik hayatına başlayacağını söyledi. Ayrıca, Moldova, Türkiye, İngiltere ve Hong Kong'da bulunan, kampüslerinin de aktif olarak eğitim vermeye devam ettiğini bildiren Akpınar, mevcut kampüslerin sayısının ilerleyen zamanlarda artmaya devam edeceğini söyledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.