GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Yaratıcı çocuklar eserlerini sergiledi

Yaratıcı çocuklar eserlerini sergiledi

Girne Belediyesi Sanat Atölyesi'nin çocuk sanatı, heykelin halleri ve yaratıcı drama kurslarına katılan öğrencilerin eserlerinden oluşan "Yaratıcı Çocuklar Sergisi", bugün Milli Arşiv Sergi Salonu'nda sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Yayın Tarihi: 30/06/16 15:08
okuma süresi: 2 dak.
Yaratıcı çocuklar eserlerini sergiledi
A- A A+
Girne Belediyesi Sanat Atölyesi'nin çocuk sanatı, heykelin halleri ve yaratıcı drama kurslarına katılan öğrencilerin eserlerinden oluşan "Yaratıcı Çocuklar Sergisi", bugün Milli Arşiv Sergi Salonu'nda sanatseverlerin ziyaretine açıldı. Sergi açılışına Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, belediye meclis üyesi Hakan Onurlu ve Haşim Yücel, Milli Arşiv ve Araştırma Dairesi Müdürü Mehmet Borak, kursiyerler Fatoş Giritli ve Zehra Şonya ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Başkan Güngördü, eserleri sergilenen öğrencilere katılım sertifikası takdim etti.

GÜNGÖRDÜ: SERGİ MOTİVASYONU ARTIRIR

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü açılışta yaptığı konuşmasında, belediyenin imkanları dahilinde büyük önem verdikleri kültür ve sanat etkinliklerine katkı koymaya çalıştıklarını belirterek, toplumun gelişmesi için kültürel ve sanatsal etkinliklerin artması gerektiğine dikkat çekti. Nidai Güngördü, yıl boyunca çalışarak ortaya eserler çıkaran öğrencileri tebrik ederek, sergi etkinliklerinin öğrencilerde motivasyonu artırdığını kaydetti.

YETİŞKİNLER SERGİSİ 14 TEMMUZ'DA

Yaratıcı Çocuklar Sergisi, 30 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. Karakalem ve yağlı boya eserlerden oluşan Girne Belediyesi Sanat Atölyesi'nin "Yetişkinler Sergisi" ise 14 - 19 Temmuz tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak. Sergiler 09.00-15.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.