GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de asfalt çalışmaları sürüyor

Girne'de asfalt çalışmaları sürüyor

Girne Belediyesi sınırları içerisinde asfalt yamalama, mekanik yol alt yapısı ve asfalt serimi çalışmaları devam ediyor.

Yayın Tarihi: 12/07/16 15:02
okuma süresi: 1 dak.
Girne'de asfalt çalışmaları sürüyor
A- A A+
Girne Belediyesi sınırları içerisinde asfalt yamalama, mekanik yol alt yapısı ve asfalt serimi çalışmaları devam ediyor. Zeytinlik'te Su Kemerleri Sokakta yol genişletmesi yapılırken, Çamlıca, Alsancak, Çiçekli Bayır, Beylerbeyi Köy Kadın Kursu girişi, Şht Cavit Salih, Cumhuriyet, Karaoğlanoğlu Caddesi, Gürgen, Hasan Esat Işık ve Karakum Bölgesi çıkmaz Sokak'ta çasfalt serimi çalışmaları tamamlandı.

GÜNGÖRDÜ: "SIKINTILAR BÜYÜK ORANDA ÇÖZÜLECEK"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, yapılan çalışmalar sonucu yollarda var olan sıkıntıların büyük bir oranda çözüleceğine dikkat çekti.

Halka çağrıda bulunan Güngördü, belediye sınırları dahilinde sokak ve mahallelerdeki asfaltlardaki olumsuzlukları belediyeye bildirmelerini rica etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.