GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

DİKKAT! Escape Plajı'nı su bastı

DİKKAT! Escape Plajı'nı su bastı

Escape Beach Club, bugün sahili çamur rengine çeviren su ile şok oldu.

Yayın Tarihi: 12/07/16 17:50
okuma süresi: 2 dak.
DİKKAT! Escape Plajı'nı su bastı
A- A A+
Kıbrıs Postası

Sabahtan itibaren başlayıp öğle saatlerinde tüm plajı kaplayan bulanık su, görenleri hayrete düşürdü.

Türkiye'den gelen suyun denize tahliyesi nedeniyle ortaya çıktığı öğrenilen görüntü, serinlemek isteyenlere kötü bir sürpriz yarattı.

Edinilen bilgilere göre DSİ'nin, yerleştirilen boruları Escape yanındaki dere içerisinde temizlemeye çalışması nedeniyle yaşandı.

Konu ile ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ise olayın Türkiye'den gelen suyun geçeceği boruların DSİ yetkileri tarafından temizlenirken yaşandığını söyledi. Ataser, kimsenin farketmediği durumun suyun denizde ulaşması ile farkedildiğine dikkat çekerek konu ile yakından ilgilendiklerini söyledi.

"ÇALIŞMAYI DURUDURDUK"

Ataser, "Olay borular dere içerisinde temizlenme aşamasındayken yaşandı. DSİ yetkilileri derenin denize aktığını bilmediği için bozuları temzilerken çıkan su denize aktı. Biz olayı öğrenir öğrenmez müdahale ettik, çalışmayı durdurduk. Yarın deniz temizlenmiş olacak..." dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.