GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ: "Türkiye Cumhuriyeti ilelebet varolacaktır"

GAÜ: "Türkiye Cumhuriyeti ilelebet varolacaktır"

Girne Amerikan Üniversitesi bugün yazılı bir açıklama yaparak, "Ezelden beridir hür yaşamış ve hür yaşayacak, asla kukla olmayacak Türkiye Cumhuriyetimiz, yıllarca sinsice hazırlanmış, vatan hainlerinin, paralelcilerin 15 Temmuz Darbe Girişimi; milletimizin birlikteliği, onuru, onun bağrından çıkmış Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Başkomutanı Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, tüm siyasi parti liderlerimiz, basınımız ve sosyal medyamızın, vatan ve bayrak aşkı ile önlenmiştir." dedi.

Yayın Tarihi: 16/07/16 21:23
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ: "Türkiye Cumhuriyeti ilelebet varolacaktır"
A- A A+

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ezelden beridir hür yaşamış ve hür yaşayacak, asla kukla olmayacak Türkiye Cumhuriyetimiz, yıllarca sinsice hazırlanmış, vatan hainlerinin, paralelcilerin 15 Temmuz Darbe Girişimi; milletimizin birlikteliği, onuru, onun bağrından çıkmış Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Başkomutanı Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, tüm siyasi parti liderlerimiz, basınımız ve sosyal medyamızın, vatan ve bayrak aşkı ile önlenmiştir.

Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz için yüzlerce şehit verilmiştir. Onlara Allah'tan rahmet, tüm yaralılarımıza sağlık diliyoruz. Bu vatansız, kukla paralelciler Gazi Meclisimizi yani; milletimizi bombalamışlardır. Bu hainliğin cezasını hukukun üstünlüğü ile çekeceklerdir.

Milletimiz sokaklarda, meydanlarda, istiklaline, cumhuriyetine ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Hainlerin "15 Temmuz Darbe Günü", aziz Türk Milleti'nin iradesine sahip çıkmasıyla birlikte "15 Temmuz Demokrasi Bayramı"na dönüşmüştür. Bu bayram sarsılmaz birlikteliği ile milletimizindir. Büyük Milletimiz metanetini, onurunu, hassasiyetini ve insanlığını her zaman sabırla korumalıdır. Sağ duyusuyla Dünya'ya örnek olmalıdır. Dünya'ya büyük bir demokrasi örneği verilmiştir. Barış ve özgürlük için Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet var olacaktır. Çünkü ona her zaman sahip çıkan Yüce Milleti vardır. "EGEMENLİK; KAYITSIZ, ŞARTSIZ MİLLETİNDİR."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.