GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Boğazköy'de yola kasis konulması için ikinci kere eylem düzenlendi...

Boğazköy'de yola kasis konulması için ikinci kere eylem düzenlendi...

Boğazköy'de aracın çarpmasıyla hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mehmet Topal'ın ailesi ve bölge sakinleri, dün yine kazanın olduğu yerde eylem yaptı, yolu trafiğe kapattı. Yola kasis konulmasını isteyen bölge sakinleri, yetkililerin ilgisizliğinden yakındı ve "Tek dertleri koltuk sevdası" diye isyan etti.

Yayın Tarihi: 23/07/16 15:59
okuma süresi: 1 dak.
Boğazköy'de yola kasis konulması için ikinci kere eylem düzenlendi...
A- A A+
Kıbrıs Postası

Boğazköy'de 7 Temmuz tarihinde aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ancak bir hafta sonra yaşamını yitiren 14 yaşındaki Mehmet Topal'ın ailesi, dün yine kazanın olduğu yerde eylem yaptı. Geçtiğimiz Cuma günü de kaza yerinde eylem yapan ve yetkilileri göreve çağıran acılı aile ve bölge sakinleri, dün de yolu trafiğe kapattı.

Yola kasis konulmasını isteyen bölge sakinleri, yetkililerin ilgisizliğinden yakındı ve "Tek dertleri koltuk sevdası. Burada daha kaç can gidecek?" dedi. "Biz çocuklarımızı korumak istiyoruz. Gerekirse önlemi kendimiz alacağız" diyen eylemciler, eylemlerine devam edeceklerini vurguladı. Mehmet Topal'ın acılı annesi ise "Nerede bu devlet?" Çocuğumuzu korumak için yetkililer nerede?" diye isyan etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.