GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Bulutsuzluk Özlemi'nden muhteşem performans

Bulutsuzluk Özlemi'nden muhteşem performans

Türkiye'nin sevilen müzik gruplarından Bulutsuzluk Özlemi, Girne Kaşgar Court Bölgesi'nde izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yayın Tarihi: 27/07/16 12:13
okuma süresi: 2 dak.
Bulutsuzluk Özlemi'nden muhteşem performans
A- A A+
Girne Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz boyunca sürecek olan 6. Girne Kültür ve Sanat Günleri'nin yedinci konseri, dün akşam (27 Temmuz 2016) Girne Kaşgar Court Bölgesi'nde gerçekleşti. Türkiye'nin sevilen Rock müzik gruplarından Bulutsuzluk Özlemi, konseri izlemeye gelenlerle birlikte şarkılarını söyleyerek, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Bulutsuzluk Özlemi konserde, "Sözlerimi geri alamam", "Bağdat Kafe", "Yine düştük yollara" gibi sevilen şarkıları seslendirdi. Gecede, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü grup üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

"KAŞGAR'I DAHA İYİ NOKTAYA GETİRECEĞİZ"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konserdeki konuşmasında, bu yıl yapılan etkinliklerin ana temasının "Barış" olduğuna dikkat çekerek, kültür ve sanatı barış, sevgi ve dostlukla birleştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Nidai Güngördü, Kaşgar Bölgesi'ni daha iyi bir noktaya getirmek için çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, bölgenin canlandırılması için etkinlikler yapıldığını dile getirdi. Güngördü, Türkiye'de yaşanan olaylara rağmen konseri iptal etmeyerek Kıbrıs'a gelerek saheneye çıkan grup üyelerine teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.