GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Mabel Matiz unutulmaz bir gece yaşattı

Mabel Matiz unutulmaz bir gece yaşattı

Girne Amfi Tiyatro'da sahneye çıkan Türkiye'nin sevilen müzik sanatçılarından Mabel Matiz, muhteşem bir performans sergiledi.

Yayın Tarihi: 17/08/16 13:24
okuma süresi: 2 dak.
Mabel Matiz unutulmaz bir gece yaşattı
A- A A+
Girne Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz boyunca sürecek olan 6. Girne Kültür ve Sanat Günleri'nin dokuzuncu konseri, dün akşam (16 Ağustos 2016) Girne Amfi Tiyatro'da gerçekleşti. Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Mabel Matiz, konseri izlemeye gelenlerle birlikte şarkılarını söyleyerek, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Mabel Matiz konserde, "Gel", "Ahu", "Sarışın" gibi sevilen şarkıları seslendirdi. Konserde ayrıca vokalist Ceren bir şarkı seslendirdi. Gecede, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü grup üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

GÜNGÖRDÜ: BARIŞI GENÇLER GETİRECEK

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konserdeki konuşmasında, bu yıl yapılan etkinliklerin ana temasının "Barış" olduğuna dikkat çekerek, kültür ve sanatı barış, sevgi ve dostlukla birleştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Nidai Güngördü, konseri izlemeye gelenlerin genç ve kendini genç hissedenlerden oluştuğuna işaret ederek, barışı gençlerin getireceğine inandığını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.