GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de Zafer Caddesi'nde yaşanan trafik sıkışıklığının aşılması için yeni düzenlemeye gidiliyor

Zafer Caddesi'nde yeni düzenlemeye gidiliyor

Beylerbeyi ve Ozanköy yolu üzerinde bulunan Zafer Caddesi'nde, okula başlangıç ve bitiş saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının rahatlatılması için yolun bir bölümü üç şeride çıkarılacak.

Yayın Tarihi: 20/08/16 17:00
okuma süresi: 1 dak.
Zafer Caddesi'nde yeni düzenlemeye gidiliyor
A- A A+

Girne Belediyesi'nden verilen bilgiye göre Zafer Caddesi'ndeki English School of Kyrenia kavşağında yapılacak düzenlemeyle ilgili sözleşme Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ile Silyon İnşaat LTD adına Duygu Ballı tarafından imzaladı. Düzenleme yaklaşık 60 bin TL'ye mal olacak ve 60 takvim gününde tamamlanacak.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, okul döneminde Zafer Caddesi'ni kullanan sürücülerin kavşak üzerinde beklemek zorunda kaldığını, yapılacak düzenlemeyle bölgede yaşanan sıkıntının aşılacağını söyledi.

Kentte yaşanan trafik yoğunluğunu hafifletmek için bu yıl Ecevit Caddesi, Mustafa Çağatay Caddesi ve Dr Fazıl Küçük Bulvarı'nda yol genişletme çalışması yapıldığını kaydeden Güngördü, Mete Adanır Caddesi'nde yapılacak düzenlemenin ardından Uğur Mumcu Caddesi'nde de çalışmaların başlayacağını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.