GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Asma Altı Balıkçısı, mezeleri, tarzı ve manzarasıyla fark yaratıyor

Asma Altı Balıkçısı, mezeleri, tarzı ve manzarasıyla fark yaratıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Turizm Otelcilik Uygulama Tesisleri bünyesinde bulunan Cemelot Beach Club'da hizmete giren "Asma Altı Balıkçısı" mezeleri, tarzı, ve eşsiz manzarası ile Kıbrıs'ta gastronomi alanında da büyük fark yaratıyor.

Yayın Tarihi: 20/08/16 14:00
okuma süresi: 3 dak.
Asma Altı Balıkçısı, mezeleri, tarzı ve manzarasıyla fark yaratıyor
A- A A+

GAÜ'den verilen bilgiye göre, Yeni Nesil Meyhane & Restoran "Asma Altı Balıkçısı" mezeleri, tarzı ve özellikle de konumuyla keyif düşkünlerinin yeni buluşma mekanı olurken, mekan; adı gibi yeni nesil bir Kıbrıslı şef olan Çiğdem Bozkurt'un ortaya koymuş olduğu eser mahiyetindeki eşsiz lezzetleri ile ve Ege'den esinlenen konsepti ile dikkat çekiyor. En güzel gün batımını izleyip, akşamın keyfini çıkaracağınız mekan, unutulmaz bir yemek zevkinin ötesinde, rüya gibi bir akşam geçirmek isteyen konuklarını bekliyor.

Asma Altı Balıkçısı konuklarını sıra dışı mezeler ile taçlandırarak, restoran keyfinde, meyhane havasında bir tesiste karşılıyor. Kısa süre önce hayata geçirilen Asma Altı Balıkçısı'nda, otantik bir mimari ile, hakim renk olarak tüm kıyı şehirlerinde olduğu gibi mavi ve beyaz seçilmiş. Akşamüzeri iri taneli dev boyutlara ulaşan salkımları ile Kıbrıs'ın sembollerinden birisi olan Verigo üzümlerinin altında gün batımını izleyerek Kıbrıs'ı derinlemesine yaşama fırsatı sunuyor. Zevkle tasarlanmış mekan, balık yeme zevkini deniz manzarasıyla eşsiz kılıyor.

Masalara Ege ve Akdeniz mezeleri ağırlıklı olarak, bir dünya lezzet karması sunan Asma Altı Balıkçısı, dünyadan özel mezeleri derleyip tüm misafirlerine sunuyor. Mısır mutfağından felafel, Şili mutfağından balık mezesi, Ege meyhanelerinin vazgeçilmezi deniz börülcesinin yanında, Kıbrıs mutfağından detaylarla dünya lezzet karmasının uyumu ile yemek yeme zevkini üst sırlarda yaşatıyor.

Fix menüde, 19 başlangıç, 5 ara sıcak, ana yemek olarak balık ve salatanın yanında, meyve tabağı veya tatlı yer alıyor. Hem göze hem de damak zevkine hitap eden Asma Altı Balıkçısı, bu eşsiz fix menüsünü içki hariç sadece 65 TL sunarken, nezih ortamı, rüya gibi manzarası ve eşsiz lezzetleri ile, farklı ve bağımlılık yaratan ortamına herkesi davet ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.