GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Gençlik Merkezi Derneği İtalya'da KKTC'yi temsil etti

Girne Gençlik Merkezi Derneği İtalya'da KKTC'yi temsil etti

Girne Gençlik Merkezi Derneği Halk Dansları Topluluğu İtalya Sardunya Adası'nda gerçekleşen '18. Annos a Manu Tenta Festivali'ne katılarak ülkemizi temsil etti.

Yayın Tarihi: 29/08/16 14:46
okuma süresi: 2 dak.
Girne Gençlik Merkezi Derneği İtalya'da KKTC'yi temsil etti
A- A A+

Girne Gençlik Merkezi Derneği Halk Dansları Topluluğu İtalya Sardunya Adasında gerçekleşen '18. Annos a Manu Tenta Festivali'ne katılarak ülkemizi temsil etti.

Belarus, Yeni Zelanda, Peru, Polonya, Meksika, İspanya, Endonezya ve İtalya yerel gruplarının katıldığı Uluslararası Halk Dansları Festivelinde Girne Gençlik Merkezi Derneği ilgi odağı oldu.
Oyunları, müzikleri ve enerjileriyle herkesin beğenisini kazanan ekibimiz, festival kapsamında ülkeler arasında düzenlenen halı saha turnuvasında da birinci olarak kupayı kazandı.

Ülkemize dönen ekibimiz, Sardunya adasının adamızla benzer özellikler taşıdığını ve kültürel benzerliklerinin de olduğunu belirterek, orada çok sıcak karşılanarak ilgi odağı olduklarını ve ülkemiz halk dansları ekiplerinin oradaki festivale katılması gerektiğini dile getirdi.
Girne Gençlik Merkezi Derneği elemanları, kendilerine bu imkanı sağlayan CİOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı ve Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu Başkanı Özlem Kadirağa'ya da teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.