GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Zeytinlik'te kaldırım çalışmaları tamamlanıyor

Zeytinlik'te kaldırım çalışmaları tamamlanıyor

Girne Belediyesi'nin Zeytinlik'te başlattığı kaldırım ve meydan düzenlemesiyle ilgili çalışmalarda sona gelindi.

Yayın Tarihi: 23/09/16 14:27
okuma süresi: 2 dak.
Zeytinlik'te kaldırım çalışmaları tamamlanıyor
A- A A+

Girne Belediyesi'nin Zeytinlik'te başlattığı kaldırım ve meydan düzenlemesiyle ilgili çalışmalarda sona gelindi. 19 Mayıs Caddesi'nde yaklaşık bin metre uzunluğunda yolun güney tarafına yapılmaya başlanan kaldırım çalışmaları da tamamlanıyor.

"KÖYLER KENT MERKEZİNE KALDIRIMLARLA BAĞLANACAK"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, köylerin kent merkezine bağlanmasını sağlayacak kaldırım çalışmalarının sürdüğünü, aynı zamanda sürekli büyüyerek gelişen Zeytinlik'te, kaldırım ihtiyacınıda dikkate alarak köyün batısında yapılan kaldırım çalışmalarının ardından köyün doğusuna da proje hazırlandığını kaydetti. Güngördü, 13 Ağustos 2016'da Canilkan İnşaat LTD ile imzalanan ihale sözleşmesinin ardından projenin 90 iş gününde tamamlanmasının hedeflendiğini, şu anda da çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Zeytin Festivali'ne ev sahipliği yapan meydanda ,köyün tarihi dokusuna uygun düzenleme yapılması için çalışmaların tamamlanma aşamasında olduğuna işaret eden Güngördü, köy meydanının parke ile kaplanmakta olduğunu ayrıca köy içindeki sokaklarda da çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.