GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Amerika Mimarlar Odası Avrupa Bölümü, 2016 yılı toplantısını Girne'de gerçekleştirecek

Amerika Mimarlar Odası Avrupa Bölümü, 2016 yılı toplantısını Girne'de gerçekleştirecek

Amerika Mimarlar Odası (AIA) Avrupa Bölümü, 2016 yılı toplantısını bu yıl Girne'de 29 Eylül 2 Ekim arasında düzenlenecek olan "Kültürlerarası İletişim Konferansı" ile gerçekleştirecek.

Yayın Tarihi: 27/09/16 14:31
okuma süresi: 2 dak.
Amerika Mimarlar Odası Avrupa Bölümü, 2016 yılı toplantısını Girne'de gerçekleştirecek
A- A A+
Amerika Mimarlar Odası (AIA) Avrupa Bölümü, 2016 yılı toplantısını bu yıl Girne'de 29 Eylül 2 Ekim arasında düzenlenecek olan "Kültürlerarası İletişim Konferansı" ile gerçekleştirecek. Konferansa, Amerikadan ve Avrupa ülkelerinden yaklaşık 60 mimar katılacak. Konferans ile eş zamanlı olarak uluslararası öğrenci çalışması yapılacak. Çalışmaya 5 farklı ülkeden ve KKTC'den 20 mimarlık öğrencisi katılacak. Çalışmalar kapsamında gruplar oluşturulup, Girne Belediyesi Bandabuliya ve çevresi incelenerek, 4 farklı fikir projesi hazırlanacak. Hazırlanan projeler, aralarında Girne Belediye Başkanı ve Amerika Mimarlar Odası Avrupa Bölge Başkanının bulunduğu jüriye sunulacak.

GÜNGÖRDÜ: GİRNE BELEDİYESİ KATKIDA BULUNUYOR

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Belediyesi'nin ulaşım ve yemek konusunda mimarlara katkıda bulunacağını ifade ederek, organizasyonun Amerika Mimarlar Odası üyesi ve Girne Belediyesi'nde görevli Ali Yapıcıoğlu'nun girişimleri sonucu gerçekleştirileceğini söyledi. Amerika ve Avrupa'dan mimarları Girne'de ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyacaklarını ifade eden Nidai Güngördü, programla ilgili detaylı bilginin www.aiaeurope.org isimli siteden elde edilebileceğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.