GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Çevreye saygımız yok

Çevreye saygımız yok

Girne-Lefkoşa Anayolu'nun Ciklos mevkiinde yol kenarında bulunan seyir ve dinlenme yerleri pislikten geçilmiyor.

Yayın Tarihi: 25/10/16 12:29
okuma süresi: 2 dak.
Çevreye saygımız yok
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ahmet Vamık

Ülkemizin turizm cenneti olan Girne'ye böylesi üzücü manzaralar yakışmıyor. Girne-Lefkoşa Anayolu'nun Ciklos mevkiinde yol kenarında bulunan seyir ve dinlenme yerleri pislikten geçilmiyor. Girne'yi yüksek bir noktadan panoramik olarak seyretme olanağı tanıyan ve dileyen kişilerin orada bulunan banklarda oturarak zaman geçirebileceği seyir alanı kendini bilmez kişiler tarafından adeta çöplük haline getirilmiş durumda.

KÜÇÜK BİR ÇÖPLÜK YARATILDI

Seyir alanında ki banklara zarar veren, içki şişelerini kıran, içki şişelerini, çeşitli gıda ambalajlarını, poşetleri toplayıp çöp kutularına atmak yerine gelişi güzel yerlere savuran kendini bilmez kişilerin bu davranışı yüzünden hem ciddi bir çevre kirliliği yaşanıyor hem de manzara seyretmek amacı ile oraya giden kişiler bu olumsuz görüntü ile karşı karşıya kalıyor.

TEMİZLİKTEN GERİYE SADECE TABELA KALDI

Geçtiğimiz yıl Girne Belediyesi tarafından temizlenen alan da temizlikten geriye sadece "Girne Belediyesi temizlik şubesi tarafından temizlenmiştir" tabelası kaldı. Bunun dışında bölgede temizlikten eser yok. Girne Belediyesi'nin sınırları içerisinde olan seyir yerindeki görüntü içler acısı durumda.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.