GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Girne'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Girne'de iki farklı ikametgah da yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde kullanımı ve satışı amaçlı aparatlar yanı sıra bir miktar para bulunduran 5 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 26/10/16 13:58
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı
A- A A+
Girne'de iki farklı ikametgah da yapılan operasyonlarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde kullanımı amaçlı aparatlar bulundu.

EV DEĞİL ADETA UYUŞTURUCU SATIŞ MERKEZİ!

Girne'de A.A.J.(E-21), Z.A. (E-25), A.Q. (E-20) ve A.R (E-22)'nın kalmakta olduğu ikametgahta dün polis tarafından yapılan aramada, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 4 adet uyuşturucu kırıcısı, yaklaşık 320 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, 1 adet üzerinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi, 2 adet üzerinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan pipo ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 1.902 TL, 265 Sterlin, 315 ABD Doları ve 15 Euro nakit para bulunarak emare olarak alındı. Söz konusu şahısların tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

KOKAİN HİNTKENEVİRİ BULUNDU

Girne'de G.A. (E-22)'nın ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 5 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 3.5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Söz konusu şahsın tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.