GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de teleferik hayali gerçek oluyor

Girne'de teleferik hayali gerçek oluyor

Girne'yi panoramik olarak seyir imkanı sağlayacak teleferik projesi için adım atıldı.

Yayın Tarihi: 14/02/17 12:00
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de teleferik hayali gerçek oluyor
A- A A+
Kıbrıs Postası – Ahmet Vamık

Girne'yi panoramik olarak seyir imkanı sağlayacak teleferik projesi için adım atıldı.

Konuyla ilgili Kıbrıs Postası'na konuşan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, her turizm kentinde bu gibi yatırımların önemli bir kazanç olduğunu dile getirdi.

Turizm Başkenti Girne'ye yakışır bir proje hayata geçiyor. Girne'yi panoramik olarak seyir imkanı sağlayacak teleferik projesi için adım atıldı. Karaoğlanoğlu bölgesinde kurulacak tesis ile St. Hilarion Kalesi arasında belirlenecek güzergahta, çekilen hat ile teleferik taşıma sistemi kurulacak. Kurulacak sistem sayesinde özellikle turistlere alternatif ve cezbedici bir hizmet sağlanması hedefleniyor.

GÜNGÖRDÜ: "HER TURİZM KENTİNDE BU GİBİ YATIRIMLAR BİR KAZANÇTIR"

Konuyla ilgili, Kıbrıs Postası'na konuşan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, her turizm kentinde bu gibi yatırımların önemli bir kazanç olduğunu dile getirerek, tüm yasal mevzuatların yerine getirilmesi halinde Girne için güzel bir kazanım olacağını ifade etti. Özel bir şirketin bu konuda yatırım yapmak için başvurduğunu belirten Güngördü, söz konusu yatırımın, yap-işlet-devret modeli olabileceğini de kaydetti. Güngördü, bürokratik bir engel çıkmaması halinde en kısa zamanda projenin hayata geçmesi için adım atılacağını açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.