GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de, 3 kişi uyuşturucudan tutuklandı

Girne'de, 3 kişi uyuşturucudan tutuklandı

Polis Basın Bülteni'ne göre, dün 14.30 sıralarında Naci Talat Caddesi üzerinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu park halinde olan ve şüpheli görülen araçta hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 13 gram madde ve kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 3 gram madde bulundu

Yayın Tarihi: 28/03/17 15:51
okuma süresi: 1 dak.
Girne'de, 3 kişi uyuşturucudan tutuklandı
A- A A+
Polis Basın Bülteni'ne göre, dün 14.30 sıralarında Naci Talat Caddesi üzerinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu park halinde olan ve şüpheli görülen Y.M.A. (E-19) kullanımındaki araçta hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 13 gram madde ve kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 3 gram madde bulundu.

Aynı araçta yolcu olarak bulunan B.K.A.'nın (E-21) tasarrufunda ise hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 1 gram ağırlığında maddenin bulundu.

Y.M.A. ve B.K.A. ile bağlantısı olduğuna inanılan G.B. (E-27) tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.