GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Girne'de ters duran tabela kafaları karıştırdı

Girne'de ters duran tabela kafaları karıştırdı

Girne'nin girişindeki çember üzerinde bulunan bilgilendirici yön tabelasının ters bir şekilde dikildiğini gören vatandaşlar bu görüntüyü sosyal medyadan paylaşarak konuya dikkat çekmeye çalıştılar.

Yayın Tarihi: 06/04/17 13:13
okuma süresi: 1 dak.
Girne'de ters duran tabela kafaları karıştırdı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Turizm başkenti Girne'de meydana gelen absürt görüntü vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Girne'nin girişindeki çember üzerinde bulunan bilgilendirici yön tabelasının ters yöne dikildiğini gören vatandaşlar bu görüntüyü sosyal medyadan paylaşarak konuya dikkat çekmeye çalıştılar.

Semih Sancar Caddesi'nden çember yönüne doğru ilerleyen araçlara yönelik kavşakta yer alan yönlendirme levhasının ters istikamette olması nedeniyle özellikle yabancıların yoğun olarak yaşadığı ve turistlerin bulunduğu Girne bölgesinde kafa karışıklığına neden oluyor. Vatandaşlar söz konusu tabelanın bir haftadır ters yönde durduğunu ve yetkililerin bu konuya müdahale etmediğini dile getirdiler.

Fotoğraf: Halil Oktunç

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.