GİRNE
okuma süresi: 4 dak.

Kadına şiddetin önüne geçilemiyor

Kadına şiddetin önüne geçilemiyor

Ülkemizde üniversite öğrencisi olarak bulunan Emre Karpuz'un, kendisinin arkadaşı olan ve yine ülkemizde üniversite öğrencisi olarak bulunan B.S isimli genç kadını 'diğer arkadaşlarından kıskandığı gerekçesiyle' aralarında yaşanan tartışma sonrası ciddi şekilde darp ettiği öğrenildi.

Yayın Tarihi: 26/04/17 06:54
okuma süresi: 4 dak.
Kadına şiddetin önüne geçilemiyor
A- A A+
Kıbrıs Postası

Ülkemizde üniversite öğrencisi olarak bulunan Emre Karpuz'un, kendisinin arkadaşı olan ve yine ülkemizde üniversite öğrencisi olarak bulunan B.S isimli genç kadını 'diğer arkadaşlarından kıskandığı gerekçesiyle' aralarında yaşanan tartışma sonrası ciddi şekilde darp ettiği öğrenildi.

Emre Karpuz isimli şahıs tarafından ciddi şekilde darp edilen B.S isimli genç kadın, konu hakkında polise şikayette bulunurken; polis tarafından aranan Emre Karpuz'un, olayın ardından kayıplara karıştığı öğrenildi.

Ülkemizde kadına şiddet olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz hafta Gazimağusa ve Haspolat'ta meydana gelen ve toplum arasında infial yaratan kadın cinayetlerinin öfkesi dinmeden, geçtiğimiz gün Girne'de genç bir kadının, ciddi şekilde darp edilerek, Girne Akçiçek Hastanesi yakınlarında yol kenarına bırakılması büyük tepkiye neden oldu. Emre Karpuz adlı şahıs tarafından ciddi biçimde darp edilen B.S isimli genç kadın, konu hakkında polise şikayette bulunurken; polis tarafından aranan Emre Karpuz'un, olayın ardından kayıplara karıştığı öğrenildi. Ayrıca ülkemizde öğrenci olarak bulunan Emre Karpuz'un okulunu dondurduğu ve farklı eğlence mekanlarında halkla ilişkiler personeli ve emlakçı olarak çalıştığı da ortaya çıktı.

Kıbrıs Postası'nın elde ettiği bilgilere göre, 23 Nisan'da, 03.50 sıralarında Girne'de meydana gelen darp olayının kıskançlık nedeniyle gerçekleştiği öğrenildi. Ülkemizde üniversite öğrencisi olarak bulunan Emre Karpuz'un, kendisinin arkadaşı olan yine ülkemizde üniversite öğrencisi olarak bulunan B.S isimli genç kadını 'diğer arkadaşlarından kıskandığı gerekçesiyle' aralarında yaşanan tartışma sonrası ciddi şekilde darp ettiği öğrenildi.

KISKANÇLIK NEDENİYLE B.S'Yİ CİDDİ ŞEKİLDE DARP ETTİ

B.S'nin ifadesine göre kendisinin Emre Karpuz'un evinde olduğunu, ardından Emre Karpuz'un kendi arkadaşları Ö.Ö ve M.D ile birlikte kendisini evine bırakmak üzere araca bindiklerini, Karpuz'un kendisini arkadaşlarından kıskanarak arkadaşı M.D ile araç içerisinde tartıştıklarını dile getirdi. Yaşanan tartışma sonrası Emre Karpuz'un aracından inerek M.D'ye aracıyla kendisini evine bırakmasını istediğini belirten B.S, "Biz Boğaz istikametine giderken, Emre Karpuz da aracıyla bizi takip edip yolda bizi durdurdu. M.D ile tartışmaya ve bana küfretmeye başladı. Ben arabanın içinde oturuyordum. Ona, bana karışamayacağını, benim onun hiçbir şeyi olmadığımı söyleyince koşarak yanıma geldi ve bana saldırdı. Yüzüme ağır darbe aldım ve kaşımdan, burnumdan kanlar akmaya başladı. Kanı görünce korktular ve şikayetçi olmayacağım sözünü alarak beni Girne Akçiçek Devlet Hastanesi'nin yakınlarında bırakarak kaçtılar" şeklinde yaşadığı olayı aktardı.

POLİS EKİPLERİ, KAYIPLARA KARIŞAN EMRE KARPUZ'U ARIYOR

Aldığı darbeler nedeniyle yarılan kaşına dikiş atıldığını, yüzünde şişlikler oluştuğunu söyleyen B.S, hastanede bir süre gözetim altında tutulduğunu belirtti. Boğaz Polis Karakolu'na bağlı ekiplerin kendisini karakola götürüp ifadesini aldıklarını ve kendisini darp eden Emre Karpuz'dan şikayetçi olduğunu söyleyen B.S, Emre Karpuz'un, kendisine yeniden zarar vermesinden korktuğunu da dile getirdi. Polis tarafından 'vahim zarar' suçundan hakkında tutuklama emri alınan Emre Karpuz'un kayıplara karıştığı ve polis tarafından halen arandığı öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.