GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne'de Püsküllü bölgesindeki pompa istasyonu yenilendi

Girne'de Püsküllü bölgesindeki pompa istasyonu yenilendi

Püsküllü bölgesindeki atıksu pompa istasyonu yenilendi.

Yayın Tarihi: 24/05/17 17:52
okuma süresi: 2 dak.
Girne'de Püsküllü bölgesindeki pompa istasyonu yenilendi
A- A A+
Turizm Ve Çevre Bakanlığı Çevre Koruma Dairesi koordinasyonunda, Girne Belediyesi, Lord Palace Hotel, Oskar Hotel ve Girne Üniversitesinin de işbirliği ve katkılarıyla bir süre önce başlatılan çalışmalar sonuçlandı.

Zaman zaman arızalanarak bölgede atıksuların denize taşmasına neden olan pompa istasyonun yanına yeni bir pompa istasyonu yapıldı.

Scada otomasyon sistemi de konulan pompa istasyonu 7 gün 24 saat izlenebilecek ve olası bir arıza durumunda hemen müdahele edilebilinecek. Ayrıca elektrik kesintilerinde sıkıntı yaşanmaması adına mevcut jeneratöre ek, yeni bir jeneratör alınarak takviye yapılıyor.

Gelinen son aşamanın değerlendirilmesi için Çevre Koruma Dairesi Müdürü Abdullah Aktolgalı'nın başkanlık ettiği bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Girne Belediyesi, Lord Palace Hotel, Oskar Hotel ve Girne Üniversitesi temsilcileri katıldı. Mart ayında yaşanan sıkıntılar sonucu yeni kurulan sistem hakkında bilgi verilen toplantıda, yaşanan sorunun bir kez daha tekrarlanmaması için yapılacak konular ele alındı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.