GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi'ne ait Kervansaray Halk Plajı faaliyete başladı...

Girne Belediyesi'ne ait Kervansaray Halk Plajı faaliyete başladı...

Girne Belediyesi'ne ait Kervansaray Halk Plajı faaliyete başladı.

Yayın Tarihi: 14/06/17 13:12
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi'ne ait Kervansaray Halk Plajı faaliyete başladı...
A- A A+
Girne Belediyesi'ne ait Kervansaray Halk Plajı faaliyete başladı. Engelli vatandaşların da düşünüldüğü plajda yiyecek ile içecek satışı yapılıyor. Özel plaj standartlarında hizmet veren Kervansaray Halk Plajı temizliği ve düzeniyle beğeni topluyor. Suda boğulma olaylarının önüne geçilebilmesi ve koruma kontrol tedbirlerinin uygulanması amacıyla, ilk yardım ve cankurtaran malzemeleriyle birlikte cankurtaran kulesi bulunan plajda, vatandaşın yüzme alanı güvenliğinin sağlanması amacıyla denizde şamandıralarla ayrılan özel alan yer alıyor.

ENGELLİLER BİREYLER UNUTULMADI

Plajda ayrıca engelliler için araç park yeri, denize ulaşabilecekleri patika ve kumsalda özel alan bulunuyor. Engelli bireylerin rahatça kullanabilecekleri duşların yanı sıra engelliler için özel tuvaletin yer aldığı plajda restorana, tuvalet ve duşlara ulaşabilecekleri güzergah var. Engelli bireylere girişte ücret alınmıyor.

GÜNGÖRDÜ: YAŞAMIN HER ALANINDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kervansaray Halk Plajının her kesimden halkın kullanımına açık olduğunu söyledi. Nidai Güngördü, engelli bireylerin yaşamın her alanında yer alması için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, engelli vatandaşların denize ulaşımını sağlamanın ardından denize girmeleri için Kervansaray Halk Plajı'nda düzenleme yapıldığını ifade etti. Nidai Güngördü, yapılacak olan diğer projelerin de engelli bireyler düşünülerek hayata geçirileceğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.