GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Edremit'teki köprüler genişletilerek üzeri asfaltlandı

Edremit'teki köprüler genişletilerek üzeri asfaltlandı

Girne Belediyesi ve İçişleri Bakanlığı'na bağlı Girne Kaymakamlığı tarafından yürütülen köprü genişletme ve su ishale hattı yenileme çalışmaları tamamlandı.

Yayın Tarihi: 23/07/17 13:51
okuma süresi: 2 dak.
Edremit'teki köprüler genişletilerek üzeri asfaltlandı
A- A A+

Girne Belediyesi, sağanak yağışların ardından Edremit'te yaşanan sıkıntıların çözülmesi için İçişleri Bakanlığı'n bağlu Girne Kaymakamlığı işbirliğinde başlattığı çalışmaları tamamladı.

Girne Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, dereden gelen suyun, köprünün altında rahat geçmesi için yapılan çalışmaların ardından Edremit'teki yağışlardan ötürü hasar gören köprüler genişletilerek üzeri asfaltlandı. Bölgede ayrıca su isale hattı yenilendi.

GÜNGÖRDÜ: "SU DAHA RAHAT AKACAK"

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili açıklamada, Edremitteki köprülerin kışın yağmurdan hasar gördüğünü belirterek, Girne Kaymakamı Mustafa Erişmen ile birlikte bölgede yaptıkları incelemenin ardından çalışmalara başladıklarını söyledi. Nidai Güngördü,
sağanak yağışların ardından Karmi ve Edremit bölgelerinden gelen suyun rahat akışının sağlanması için bölgedeki mevcut köprülerin genişletilerek altından geçen suyun artışının artırıldığını ifade etti. Yapılan çalışmalar sayesinde bu güzergahı kullanan araçların geçişine kolaylık sağlanacağını dile getiren Güngördü, köprülere yeni korkuluk yerleştirileceğini aktardı. Güngördü, Kaymakamlık ve Belediyenin çalışmalar için yaklaşık 110 bin TL harcadığını kaydetti. Güngördü, S Bölgesi ile Edremit köy girişi arasındaki bölgede ise kaldırım çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.