GİRNE
okuma süresi: 3 dak.

Girne Akçiçek Hastanesi Başhekimi Beyoğlu: "Bir doktor, hastasını hiç kovar mı?"

Girne Akçiçek Hastanesi Başhekimi Beyoğlu: "Bir doktor, hastasını hiç kovar mı?"

Girne Akçiçek Hastanesi Başhekimi Salih Beyoğlu, Akçiçek Hastanesi'nde görev yapan bir doktorun 'hastaları kovduğu' iddiaları hakkında Kıbrıs Postası'na konuşarak, iddia edildiğinin aksine 'kovma' olayı yaşanmadığını kaydetti ve "Bir doktor, hastasını hiç kovar mı?" diye sordu…

Yayın Tarihi: 24/08/17 07:49
okuma süresi: 3 dak.
Girne Akçiçek Hastanesi Başhekimi Beyoğlu: "Bir doktor, hastasını hiç kovar mı?"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Cansu Yarışan

Kıbrıs Postası'na ulaşan bir vatandaşın, Girne Akçiçek Hastanesi'nde yaşadığı olayı anlatarak hastaneden atıldığını ve bileği kopma noktasında yaralanmış bir gencin de ''Dikiş atamam'' denilerek hastaneye kabul edilmediği yönündeki iddiaları üzerine Akçiçek Hastanesi Başhekimi Salih Beyoğlu, açıklamada bulundu. Kendisini iyi hissetmediğini söylemesine rağmen görevliler tarafından dışarı çıkartıldığını iddia eden ve ayrıca kendisinin orada bulunduğu sırada gelen ve bileği ciddi şekilde yaralanmış bir hastanın da tedavi edilmeden dışarı atıldığını, hastanın kanlar içinde bırakılarak Lefkoşa Hastanesi'ne yollandığını savunan vatandaşın iddialarını yanıtlayan Beyoğlu, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

"HASTA 'TÜM TETKİKLERİ YAPILARAK' TABURCU EDİLDİ"

Girne Akçiçek Hastanesi Başhekimi Salih Beyoğlu, hastaneden kovulduğunu iddia eden vatandaşın tüm tetkiklerinin yapılmasının ardından, müdahale gerektirecek bir durumu bulunmaması nedeniyle taburcu edildiğini ve olayda herhangi bir 'kovma' durumunun söz konusu olmadığını ifade ederek, ''Neden bu kadar abartıldığını anlamış değiliz'' dedi.

"BİR DOKTOR, HASTASINI HİÇ KOVAR MI?"

Söz konusu vatandaşın, bileğinden yara alan bir başka hastanın da müdahale edilmeden ve aynı doktor tarafından hastaneden kovulduğu iddiasını da açıklayan Beyoğlu, "Bileği yaralanarak hastanenin acil servisine gelen kişi, Akçiçek Hastanesi'nde görev yapan bir hemşirenin kardeşi. Doktor, söz konusu hastayı ve hemşireyi yakından tanıyor. Bu olayda da herhangi bir kovma olayı söz konusu değil. Bileğinden yara alan çocuğun tendon kesiği vardı ve dikiş atılması gerekirdi. Görevli doktor ise ortopedistti ancak yine de müdahale etmeye çalıştı. Çocuk, acı içinde olduğu için bileğine müdahale edilmesi sırasında tepki gösterdi. Bunun üzerine görevli doktor, hastanın, plastik cerrahi doktoru bulunan Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne sevk edilmesini doğru buldu ve ambulans ile hasta, buraya sevk edildi" şeklinde konuştu. "Bir doktor, hastasını hiç kovar mı?" diyerek sözlerine devam eden Beyoğlu, olayın bu kadar büyütülmesine anlam veremediğini de belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.