GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

Sanal kumar operasyonunda gelişme

Sanal kumar operasyonunda gelişme

Girne'de önceki gün gerçekleştirilen internet üzerinden kumar operasyonu kapsamında polis tarafından yürütülen soruşturmada Anvil Ticaret isimli iş yerinde yapılan aramada 141 bin TL ve 100 bin dolar ele geçirildiği açıklandı.

Yayın Tarihi: 14/10/17 21:50
okuma süresi: 1 dak.
Sanal kumar operasyonunda gelişme
A- A A+

Girne'de geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen internet üzerinden kumar oynatma operasyonuyle ilgili polis soruşturması sürüyor.

Polis soruşturması sonucu, Anvil Ticaret isimli iş yerinde yapılan aramada; 141.000 TL ve 100.000 ABD Doları nakit para ele geçirildi.

Polis Basın Subaylığı yaptığı açıklamada, aramaların iki gündür sürdüğü ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Olayla ilgili olarak haklarında 3'er gün tutukluluk emri verilen 10 zanlı Pazartesi günü yeniden mahkemeye çıkarılacak.

Sanal kumar oynatıldığı gerekçesi ile geçtiğimiz akşam Girne'de faaliyet gösteren Anvil Ticaret ve Kerim Altanhan Ticaret isimli iş yerlerine polis baskın düzenlemiş ve operasyonda 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında çok sayıda bilgisayar, belge ve döküman emare olarak alınırken, bahse konu işyerlerinde çalışanların ifadelerine başvurulmuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.