GİRNE
okuma süresi: 2 dak.

Özbekoğlu mesaiye hızlı başladı

Özbekoğlu mesaiye hızlı başladı

Seçim tarihinin belli olmasıyla siyasi partilerdeki hareketlilik de arttı. Ulusal Birlik Partisi Girne İlçe Teşkilatı da dün genişletilmiş toplantı ile durum değerlendirmesi yaptı.

Yayın Tarihi: 15/11/17 08:30
okuma süresi: 2 dak.
Özbekoğlu mesaiye hızlı başladı
A- A A+

Kıbrıs Postası

Yeni İlçe Başkanı Serdar Özbekoğlu'nun daveti ile gerçekleşen toplantıda, tüm Girne örgütleri ve aday adayları bir araya geldi. Serdar Özbekoğlu, partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Biz Milli Davayı Rauf Raif Denktaş'tan, politika ve siyaseti Derviş Eroğlu'ndan, UBP'li olmayı bu partinin uğruna hayatını kaybeden Salih Miroğlu'ndan öğrendik" dedi. Seçimlere hızlı ve organize bir şekilde hazırlanarak, Girne'den de en iyi sonucu almak istediklerini vurgulayan Özbek, "Eşi benzeri görülmemiş bir birliktelik içinde hareket edeceğiz. Partimizi Girne'den birinci çıkaracağız" diye konuştu.

CTP çevrelerinin sarı karıncalar gibi çalışma ifadesini hatırlatan Özbekoğlu, "Önce insanız… Tek tek tüm bölge halkımızla görüşeceğiz, iletişime geçeceğiz. Kendimizi daha da çok anlatacağız. İkna edeceğiz… En büyük gücümüz de her zaman olduğu gibi Ulusal Birliğimiz" ifadelerini kullandı. UBP Girne İlçe Başkanı Serdar Özbekoğlu, Genel Başkan'dan aldığı direktif doğrultusunda tek başına iktidar hedefini de partililere anlattı ve UBP Genişletilmiş Girne Koordinasyon Toplantısı'na katılımın yüksek olduğuna da dikkat çekti.

Partililer, bu mahşeri kalabalık ile İlçe Başkanı'na da tam destek verdiklerini söylediler. UBP Girne İlçe Başkanlığı'na getirilen Serdar Özbekoğlu, tabandan gelen bir isim olarak dikkat çekiyor… Uzun yıllar Girne Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Özbekoğlu'nun İlçe Başkanlığının partililer arasında memnuniyet yarattığı belirtiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.